Firmafester

Temafester

Oktoberfest, Street food eller Black & White?

Afhold en temafest og lad festudvalgets innovation komme til sin ret. Hvis I har ideen til temaet, så står vi for planlægningen, udsmykningen og effektiviseringen. 
Vi gennemfører alt til jeres temafest og vores kokke kan tilrettelægger menuen, så den passer til jeres arrangement.

En Oktoberfest kunne være et forslag til årets tema fest, og kan både komme i en forårs-, sommer-, oktober og julefrokostversion. 

Den kan komme som streetfood boder eller som en buffet og kunne indeholde:

 • Rotisseri kyllingstykker med coleslaw 
 • 1/4 Schnitzel med brasekartofler 
 • Kyllingsepyd med Terryiki 
 • Røget oktober skinke sandwich smurt med masser af sennep i den klassiske Brioche bolle. –
 • Bratwurst med karryketchup, sauerkraut og brød 

Der vil selvfølgelig være både store fadøl og alt hvad der passer sig til af drikkevarer. Dj’en kan spille op til normal fest eller der kan køres Tyroler musik. Skal der tilføres Hornorkester kan vi selvfølgelig også sørge for dette.

Skal venues dekoreres kan vi ud fra jeres budget tilpasse så det passer til de ønsker i har, om der skal tyroler hatte til alle, dekoreres med de klassiske blå og hvide harlekin tern eller hvad I ønsker.

Vi sørger for I får en storslået og farverig fest.

Kontakt os

Har du behov for at kontakte os vedrørende din Firmafest, så kan du gøre det herunder. 


  Sjove temafester i København

  Temafester er altid en garanti for en rigtig sjov og uforglemmelig fest, hvor den lige får lidt ekstra gas. Det er både sjovt og underholdende at komme udklædt til fest, og især hvis det er en temafest, hvor man kan konkurrere om, hvem der er bedst udklædt. Her hos Venue Cph er vi vilde med temafester, og vi elsker at planlægge den perfekte og sjoveste temafest i København for dig og din virksomhed, som I meget sent vil glemme. Vi sparer ikke på noget, og vi står for både planlægningen, udsmykningen og effektiviseringen, så I er sikret en professionel afvikling af jeres temafest.

  Hvilket tema skal det være?

  Der findes mange gode bud på et tema til en firmafest, og det kan være alt lige fra Oktoberfest, Bond-tema eller måske Black & White-tema? Mulighederne er mange, og uanset hvilket tema du vælger, så garanterer vi en gennemført temafest i København, hvor det hele spiller til punkt og prikke. Hvis I har ideen til temaet, så står vi for planlægningen, udsmykningen og effektiviseringen. Det vigtigste for os er, at du og dine gæster kan tænke tilbage på en uforglemmelig fest, som I kan tale om de næste mange dage på kontoret.

  Mad og drikke til din temafest

  Den perfekte temafest i København er ikke fuldendt, hvis ikke menuen og de kolde drinks matcher temaet. Det sørger vi naturligvis også for, og vores kokke kan tilrettelægge en menu, der passer perfekt til jeres arrangement og tema. Menuen kunne eksempelvis blive anrettet i streetfood-boder eller som en buffet, der kunne indeholde:

  • Rotisseri kyllingestykker med coleslaw
  • 1/4 Schnitzel med brasede kartofler
  • Kyllingespyd med Teriyaki
  • Røget oktober skinke sandwich smurt med masser af sennep i den klassiske briochebolle
  • Bratwurst med karryketchup, sauerkraut og brød

  Maden skal selvfølgelig skylles ned med store fadøl, iskold rosé eller friske long drinks, som løfter stemningen til næste niveau og passer til jeres tema. Uanset hvilke ønsker du har til din temafest i København, så sørger vi for, at få alle ideerne ført ud i livet, så du får den perfekte temafest, der er skræddersyet efter alle dine ønsker.

  Temafest i København

  Du kan vælge mellem forskellige venues, når du skal finde den perfekte lokation til din temafest, som vi stiller til rådighed. Ellers kan vi også planlægge din temafest i jeres egne lokaler. Vi kan dekorere jeres lokation ud fra jeres budget, så det passer til de ønsker og krav, I har. Hvis I eksempelvis ønsker at holde en sjov Oktoberfest, kan vi sørge for, at DJ’en spiller tyrolermusik og at et hornorkester kommer forbi og spiller op til dans. Vi sørger for I får en storslået og farverig fest med masser af pynt. I fællesskab finder vi den fedeste venue i København, der kan danne de perfekte rammer for din næste temafest, som du og dine kolleger sent vil glemme.

  Få professionelle til at arrangere din temafest

  Det smarte ved at booke Venue Cph til at arrangere din temafest er, at du ikke behøver at bruge tid på at arrangere festen. Du kan derimod bare møde op og koncentrere dig fuldt ud om at have det sjovt og være en god vært. Vi går højt op i kreativitet og nytænkning, når vi planlægger din temafest. Gennem professionelt og velorganiseret arbejde – og i tæt samarbejde med dig – udvikler og skræddersyer vi jeres næste temafest i København, som passer til jeres behov, ønsker og budget.

  Hvis du går med tankerne om at få et professionelt hold til at planlægge din temafest, så kan du altid ringe til os og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige arrangører om, hvad mulighederne er.