Julefrokost i eget hus

Hold jeres julefrokost i vante rammer

Hvis I har lokalerne, så klarer vi strabadserne

Hvis I ønsker, at holde julefrokosten indenfor firmaet fire vægge, så er der mange plusser ved det. Det er nemt for alle, at finde frem og I kender alle terrænet. Vi sørger selvfølgelig for at hver eneste detalje kommer på plads, så I ikke får fornemmelse af, at I er mødt på arbejde.

Skal menuen være den klassiske julebuffet tilsat risalamande, masser af øl og super stemning? Vi får det til at ske! Ønsker du menuen med et twist hvor der tages hensyn særlige mad referencer? Så sammensætter vi menuen særligt til jer og jeres gæster!

En ting er sikkert, julen varer ikke til påske, men der vil blive snakket positivt om julefrokosten til lang tid efter påsken.

Julemad til julefrokost i eget hus

Vi leverer din mad til julefrokost ud af huset

Har I lokalerne, det gode selskab og den helt rigtige julestemning, kan du trygt overlade resten til os. Vi leverer mad til julefrokost ud af huset. Så kan du koncentrere dig om at hygge dig og nyde julefrokosten – uden at du skal stå og svede over maden.

Ønsker I klassisk, dansk julemad med masser af kød, kartofler og sovs – og selvfølgelig risalamande? Eller skal julemaden have et twist af noget moderne, der lever op til jeres ønsker? Vi kan levere en julemenu, lige som du ønsker den. Fortæl os, hvad I kunne tænke jer til jeres julefrokost – så sammensætter vi menuen specielt til jer.

Udover gæsterne, lokalerne og den gode stemning, så er maden det vigtigste til et brag af en julefrokost. Har du allerede styr på gæsterne, lokalerne og den rette stemning? Perfekt! Så sørger vi for resten. Vi laver en lækker og velsmagende menu ud af huset til jeres julefrokost.

Ved du allerede nu, hvordan jeres julefrokost skal være? Eller har du spørgsmål vedrørende vores mad til julefrokost ud af huset? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine forespørgsler og spørgsmål.

Skriv til os på kontaktformularen nederst på siden. Vi vil gøre alt for at give dig den bedste firmajulefrokost.

Lækker julefrokost i kendte rammer

Det kan være et stort og tidskrævende arbejde at planlægge en julefrokost, så hvorfor ikke gøre det lidt nemt for dig selv? Lad os levere maden til julefrokosten ud af huset. Vi leverer julemenuen til jeres firma, så I skal ikke tænke på alt det praktiske – det klarer vi.

Lyder det ikke bare nemt og hyggeligt at holde julefrokosten i velkendte rammer? Det er meget mere end bare nemt og hyggeligt, for der er mange fordele ved at holde jeres julefrokost i firmaet.

Som noget af det vigtigste er det nemt for alle at finde frem til festen. Du har sikkert før prøvet at holde en fest på en restaurant. Her har du måske oplevet, at det kunne være svært for dine gæster at finde frem til jeres mødested, finde en parkeringsplads eller noget helt andet. Den slags udfordringer undgår I, når julefrokosten bliver holdt på jeres hjemmebane.

Hvad endnu bedre er, at når I holder festen i firmaet, kan I rigtig nyde den afslappede atmosfære og hinandens selskab i velkendte rammer. Og du kan stole på, at det ikke føles som at være mødt på arbejde. Vi har styr på julemaden, så du kan koncentrere dig om festen og dine kollegaer. Bestil mad til julefrokost ud af huset allerede i dag.

Julefrokost i eget hus
Julefrokost på forskellige venue

Få et tilbud på din julefrokost i eget hus

Det er kun jul én gang om året, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af festlighederne? Selvom julen ikke varer længe, vil en god firmajulefrokost være noget, der vil blive talt om i mange år frem.

Hvordan ser jeres drømme-julefrokost ud? En god, traditionel julefrokost går man aldrig galt i byen med, men skal der ske noget nyt, sørger vi også gerne for at levere en skræddersyet menu til jeres fest. Vi er her for at gøre jeres fest til en fornøjelse med god mad til jeres julefrokost ud af huset.

Kontakt os i dag. Så hjælper vi dig med at arrangere den bedste firmajulefrokost for jer med vores julemenuer ud af huset. Nederst på siden finder du vores kontaktformular. Fortæl os, hvad vi kan gøre for jer. Så kontakter vi dig med vores bud på den perfekte julefrokost til jer.

Og så kan du ellers bare læne dig tilbage – vi skal nok sørge for den lækreste mad til julefrokosten ud af huset.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram