Koncerter

Koncerter sætter festen i gang

Koncerter sætter festen i gang

Musik er samlingspunkt for mange mennesker og skaber glæde samt gode oplevelser.

Ønsker i at holde en koncert i forbindelse med en firmafest eller et helt andet arrangement? Så er vi hos VenueCph erfarende inden for afvikling samt planlægning af koncerter og har flere års erfaring men skabelsen af koncerter samt dagsfestivaller såsom ”Vi elsker 90’erne” samt ”OktoberParty.” I kan derfor med ro i maven læne jer tilbage og lade os stå for koordineringen af jeres koncert.

Har i et ønske om at holde en mini festival med madboder og den helt rigtige festival stemning så er det også noget vi kan sørge for bliver til virkelighed. Vi opsætter madboder og sørger for at servere mad efter jeres ønske, ligeledes vil vi sørge for at der bliver sat barer op så ingen skal gå tørstige hjem. Vi kan servere alt fra cocktails, long drinks til øl og sodavand. Så alt i skal finde ud af er, hvilke ønsker I har til menuen og drikkevare som der skal være på dagen for festlighederne.

Koncerter et twist til firmafesten

Skal koncerten være et twist til sommerfesten eller julefrokosten, så er dette også en mulighed. En koncert kan være en god måde at få folk ud på dansegulvet og få luftet de ”forbudte” moves. Ligeledes er en koncert med til at skabe en sammenholdfølelse, og bringer folk sammen i alle alder. Det er en god måde at få en sving om med en af de kollegaer man måske ikke får talt så meget med i hverdagen.

Drømmer I om en sommerfest eller julefrokost som bliver mindeværdig og et samtaleemne flere år ud i fremtiden, så er vi de helt rigtige til opgaven. Vi elsker at skabe den gode oplevelse og efterlade gode minder hos vores gæster.

Lad os sammen få sat gang i festen

Ønsker du at høre mere om jeres muligheder for at holde et brag af en firmafest med en koncert,
så kontakt os endelig på nedenstående kontaktoplysninger og lad os få skabt den helt rigtige fest der passer til jeres ønsker og behov.

Kontaktformular

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram