Restaurant på Fisketorvet

Restaurant tæt på fisketorvet

Leder du efter en restaurant tæt på fisketorvet? Så kig indenfor hos os. Vi tilbyder både brunch, frokost og aftensmad. Er du mere til en let servering og kolde drikkevarer, kan du også svinge ind forbi os. Vi er beliggende tæt på fisketorvet, så du kan nemt holde en velfortjent pause fra f.eks. shopping eller sightseeing, og få et godt måltid mad, en drink, en kop kaffe eller en snack hos os. Vi står klar til både børnefamilien, vennerne, kollegerne, eller lige præcis dem I er!

 

En pause fra den travle hverdag

Uanset om du er ude at powershoppe, på udkig efter nye steder i byen, eller om du lige har fået fri fra arbejde, kan du nyde en pause hos os. Vores rolige omgivelser danner rammen om dit afbræk fra den travle hverdag, og du kan nyde en lækker kop kaffe, en middag, eller en lækker brunch. Vi har din oplevelse i højsædet og forsøger at give dig den bedste oplevelse når du spiser hos os. Vores placering tæt på fisketorvet gør, at du nemt kan komme til og fra, og at du ikke er langt fra de mange muligheder, fisketorvet tilbyder når du spiser hos os. Så er dit besøg hos os blot en kort pause i den travle hverdag, er der altså ikke langt tilbage til hverdagens gøremål, hvilket gør, at du hurtigt og nemt kan besøge os.

 

Indbydende omgivelser

Omgivelserne har stor betydning for oplevelsen, når man er ude at spise eller på café. Og selvom vi er et spisested tæt på fisketorvet og det pulserende liv, gør vores rolige omgivelser alligevel dit besøg til et velfortjent pusterum fra den travle hverdag. Du har nemlig udsigt til kanalerne og det rolige vand, men ikke nok med det, så har du samtidig udsigt til grønne arealer. Vi bestræber os på at skabe de bedste omgivelser, ikke kun udenfor, men ligeså vel at stemningen inde i restauranten er i top. Derfor gør vores dygtige personale alt hvad de kan, for at skabe en hyggelig atmosfære, og sikre sig at du får den bedste oplevelse, når du besøger os. De uformelle omgivelser giver dig en følelse af, at du her kan komme og slappe af, uden at skulle være fin i tøjet eller have håret sat.

 

Hold din næste fest hos os

Hos os har du ikke blot mulighed for at komme ind og spise aftensmad, drikke en kop kaffe, eller få en brunch med venner eller familie. Du har også muligheden for at holde din næste fest. Uanset om det er barnedåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdag, står vi klar til at hjælpe dig med at gøre dagen speciel. For at den bliver præcis som du ønsker, sigter vi efter at være så fleksible som muligt, så dagen kan skræddersyes, og blive præcis som du ønsker. Så hvis du gerne vil holde din næste fest i smukke omgivelser, med lækker mad og god service, så er vi det helt rette sted.

Desuden er vi, udover at være en restaurant tæt på fisketorvet, også lokaliseret ved siden af havnebadet. Så ønsker du at arrangere lidt underholdning for dine gæster, kan i afslutte jeres besøg med en dukkert i havnebadet, hvis vejret tillader det.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram