Selskaber

GODT SELSKAB, FEST OG FARVER LIGE ud til VANDET

Godt selskab, fest og farver lige ved vandet

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup? Hos Spiseriet Teglholmen byder vi på både god mad, smuk udsigt og smilende personale.

Alt så du kan læne dig tilbage og nyde roen fra det blikstille hav.

Lyse og imødekommende omgivelser

Vores flotte lokaler er det oplagte sted at holde dit næste selskab. I lyse og imødekommende omgivelser, centralt placeret og med havnen som baggrund, så står vi klar til at lave en skræddersyet pakke til dig.
Kontakt os

Skal du hold konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller bryllup? 

Lad os skabe rammerne om din næste fest. 

Vores selskabslokale har plads til 70 mennesker og restauranten har plads til 40 mennesker. 
Få mere indformation om jeres muligheder for at skabe den perfekt fest for jer.

Kontakt os på: kontakt@spiserietteglholmen.dk

Selskabslokale til alle anledninger

Skal du holde fest og vil gerne forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en dag eller aften, ingen af jer sent vil glemme? Så er du havnet det rette sted - hos Spiseriet elsker vi at holde fest og lægger os altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker til borddækning, menu etc., uanset om I skal holde barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost. Vi har plads til op mod 80 gæster i vores hyggelige festlokale med udsigt over Teglholm Brygge og planlægger selvfølgelig menuen i samarbejde med dig.

Kontakt os i dag på telefon 53 71 53 54 eller mail kontakt@spiserietteglholmen.dk for at høre mere om leje af fest- og selskabslokaler hos Spiseriet Teglholmen - vi glæder os til at skabe rammerne om din fest!

Hyggelige festlokaler lige ud til vandet

Den absolut vigtigste forudsætning for en god fest er selvfølgelig gæsterne. Uden de rette mennesker at fejre og dele dagen sammen med, bliver den sjældent mindeværdig på den gode måde. Når det er sagt, går der som regel en del forberedelser forud for en god fest, herunder booking af festlokalet og planlægning af menuen - for selvom lokationen og festlokalet ikke er den vigtigste forudsætning for en god og vellykket fest, er det dog med til at sætte stemningen for dagen og aftenen. Et festligt pyntet lokale virker indbydende og er samtidig noget af det, dine gæster vil huske og tænke tilbage på, når de genkalder sig aftenen.

Hos Spiseriet Teglholmen kan du leje lyse og hyggelige festlokaler til alle anledninger. Vi afholder både fødselsdage, barnedåbs- og konfirmationsfester samt sommerfester, julefrokoster og andre større arrangementer. Fra vores selskabslokale på Teglholm Brygge er der kig til havet og havnekajen.

Hvis der er ønske om det, viser vi selvfølgelig gerne vores festlokaler frem, før du booker.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram