Julefrokost

Julen kan bringe mange bud, og nogle spiller op til Julebal, Winter Party eller noget helt tredje.

Julefrokost tilpasset jeres ønsker

Ønsker du den klassiske julebuffet tilsat kolde øl og en DJ, en Winter family style menu på bordet med et twist eller en mere klassisk 3 retters vinter menu, så står vi klar til få dine ønsker og forventninger til at gå op i en højere enhed hvor du blot skal deltage i festen. 

Der er mange muligheder og ønsker, en menu kunne se sådan ud:

  • Karrysild med æbler
  • Æg med rejer, mayo og dild
  • Rødkålssalat med bagt grønkål, kastanjer og salte mandler
  • Bagt laks med hjemmelevet urtedressing
  • Fiskefilet med remo og citron
  • Flæskesteg med rødkål
  • Frikadeller med agurksalat
  • Lun leverpostej men champignon og bacon
  • Brød, smør og fedt
  • Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Skal det i stedet være jule streetfoodboder, anderledes julebuffet eller den delikate julemenu med et twist, så får vi det til at ske.

Valget er dit, vi sørger for rammerne passer til jer og jeres budget.

Venue Cph julefrokost

"Tak for sidst – det gik helt fantastisk. Mad og service var i top!"

Ditte
Julefrokost 4 år i træk for 120 prs.

Julefrokost i København

Hvad end I ønsker at holde jeres julefrokost i firmaets egen bygning eller i en af vores håndplukkede, unikke venues, så er vores julefrokost team de bedste eksperter i at arrangere jeres festligheder med både effektivitet og stil.

Til jeres julefrokost i København, tilbyder vi skræddersyede løsninger for jeres firma. Vi planlægger og designer julefrokoster helt fra bunden og hver en fest er helt unik og formet efter jeres firma kultur.

Der er intet, der mangler, når alle ankommer til julefrokosten. Med vores mangeårige erfaring i alle typer fester og venues, så ved vi lige præcise, hvordan vi bedst kan stable en forrygende fest på benene for jer.

Venue Cph har de lækkereste julefrokost venues

Vi håndterer alt til mindste detalje, hvad end det er drinks, underholdning, fest tema, gourmet menu, belysning, musik, duge eller servietter. Vores ekspertise er, at skabe rammerne for den perfekte julefrokost helt i jeres ånd. En julefrokost i København har mange muligheder og smukke finurligheder, som mange ikke tænker på. Vi kender dem alle og er klar til at dykke ned i posen og fremtrylle den festlige lejlighed, I aldrig vil glemme.

Oplev det allerbedste med vores lange erfaring og store database af eksklusive og lækre venues. Med os, kommer lokationen til jeres julefrokost aldrig til at være et problem. Og festen, bliver uforglemmelig.

Vi er eksperter i den perfekte julefrokost i København

Når vi har udvalgt jeres favorit venue, så går vores julefrokost team straks i gang med at sætte rammerne op for lige netop den type festlig lejlighed, I ønsker dig. Nogle drømmer om elementer af elegance, 3 eller flere retters gourmet menu, høje slanke krystalglas med friske bobler, iscenesat med isskulpturer, delikate juledekorationer og skønne julemelodier.

Andre kunder ønsker, at julefrokosten skal være med store fadøl anlæg, hvor nissedrenge og nissepiger skænker op, og julemanden eventuelt entertainer alle. Dansegulvet kan være stort eller lille eller slet ikke tilstede. Det bestemmer I. Men et dansegulv giver ofte et stort plus til julefrokostens stemning, og vi ved lige præcis, hvilken musik, der kan få gang i festen, hvis I ønsker at danse og hyggesnakke til langt ud på natten.

Vi garanterer, at jeres firma får en julefrokost, der er uovertruffen og designet lige til jeres stil og ønsker. Vores julefest team er eksperter i at hoppe ned i mindste detalje for at maximere oplevelsen.

Julefrokost venues

En julefrokost skal være fuld af fest og farver

Kontakt os og lad os skabe en mindeværdig julefrokost, for jer.

 

Mail: Info@venuecph.dk
Telefon: 52 30 30 60

Kontaktformular
Julefrokost på unikke venues

Julefrokost i København - vi er løsningen til jeres fest succes

Vi har stor erfaring med alt fra julefrokoster, bryllupper, konferencer, sommerfester, og traditionelle firmafester. Vi leverer et frisk pust til et brag af en fest, hvad end den skal stå på et klassisk og elegant program eller festlig og bombastisk bravour.

Vi har nogle fantastiske lokationer i og udenfor København, hvor vi kan skabe de helt rigtige rammer for den firmafest I ønsker jer – skræddersyet lige til jeres behov. Vi begrænser os aldrig i lokations muligheder eller festtemaer, og derfor er rammerne mangfoldige for jeres firma.

Hos Venue Cph har vi alt fra den sidste gaffel, til det store lysshow eller hyggelige stearinlys, til dansegulv, lækker musik, de fineste servietter med mere. Er det en fornem treretters menu I lyster efter eller helstegt pattegris over grillen, vi klarer alt mellem himmel og jord. Det er jeres ide og ønsker, som vi har ekspertise i at få tryllet om til virkelighed. Det glæder vi os altid til at komme i gang med.

Står I og grubler over en ide, I har fået, så er I velkomne til en uforpligtende snak med vores kyndige festarrangører på 52 30 30 60 eller send en mail afsted til info@venuecph.dk. Vi plejer at stå med, lige det svar, du mangler, og er altid glade for at hjælpe med, at en festlig stemning fremtrylles.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram