Sommerfest

Lad os skabe den helt rigtige fest for jer

Sommerfest med behov for solcreme i spandevis

Smid en brag af en sommerfest og nyd duften fra grillen, i solens naturlige varme.

Få kontormusene ud af deres hjem og lad det naturlige lys være med til at skabe rammerne for jeres perfekte fest.

Skal menuen stå på Helstegt pattegris? Grill buffet? Eller måske Boeuf Onglet og Jordbær Trifli?  Alt sammen krydret med alt fra lækre fadøl, iskold rosé og friske Long drinks, så sørger vi for pakken kommer til at være gennemsyret af sommer.

Sommerfest i København

Solen skinner, musikken spiller, maden er god, drinksene er kolde og humøret er højt. Findes der noget federe end en sjov sommerfest i København en lun sommeraften, hvor du er samlet med gode venner og kolleger og stemningen er euforisk? Det synes vi ikke her hos Venue Cph, hvor vi elsker at planlægge den perfekte sommerfest i København for dig og din virksomhed, som I meget sent vil glemme. 

Den perfekte firmafest om sommeren

En sommerfest er den perfekte måde at forkæle dine medarbejdere på og glemme dagligdagens ræs på arbejdet. Nu er det på tide, at I slår jer lidt løs med god mad og kolde drinks. Og bare rolig, du skal ikke bruge timevis på at planlægge den perfekte sommerfest for dine medarbejdere, for vi står klar til at designe og planlægge den fedeste sommerfest for jer, som I sent vil glemme. Der er ikke noget federe end at kunne tænke tilbage på weekendens fede og sjove sommerfest, når I møder ind mandag morgen på kontoret. En god sommerfest skaber bare et fedt fællesskab på arbejdspladsen og gode minder for livet.

Kontakt os 

Du kan kontakte os ved udfyldelse af kontaktformularen eller du kan sende os en mail eller ringe direkte til os på nedenstående oplysninger. 

Vi glæder os til at afholde jeres sommerfest.

Mail: info@venuecph.dk

Telefon: 52 30 30 60

Kontaktformular

Lækker mad og drikke til din sommerfest

Den perfekte sommerfest i København er ikke fuldendt, hvis ikke menuen og de kolde drinks spiller. Det sørger vi naturligvis også for, at det hele gør. Hvad enten du ønsker at menuen skal stå på helstegt pattegris, grill buffet, boeuf onglet eller jordbær trifli til dessert, så sørger vi for, at maden og hele pakken er gennemsyret af sommer. Maden skal selvfølgelig skylles ned med lækre fadøl, iskold rosé og friske long drinks, som løfter stemningen til næste niveau. Uanset hvilke ønsker du har, så sørger vi for, at få alle ideerne ført ud i livet, så du får den perfekte sommerfest, der er skræddersyet efter dine ønsker. 

Vi arrangerer den perfekte sommerfest

Hos Venue Cph vil vi gerne være din foretrukne eventplanlægger, og vi er eksperter i at planlægge den perfekte sommerfest og din næste firmafest. Læn dig blot tilbage, for vi sørger for, at det hele spiller, og at det bliver et brag af en sommerfest. Vi har et stærkt og innovativt team af idérige eventarrangører, som sørger for, at I får den fedeste sommerfest helt uden, at du selv skal røre en finger. Kort sagt designer vi den perfekte sommerfest til dig. 

Lækker mad til din sommerfest
Vi står for alt forberedelse til jeres sommerfest

Lækre venues i København

Hos Venue Cph har vi de perfekte rammer for din sommerfest, og du kan vælge mellem flere forskellige steder i København. Vi tilbyder full service pakker til din sommerfest, så du skal blot slappe af og nyde festen – vi sørger for det hele! Vi lover dig, at vi finder den fedeste venue i København, der kan danne de perfekte rammer for din næste firma sommerfest. Vi går højt op i kreativitet og nytænkning, når vi planlægger din sommerfest, og gennem professionelt og velorganiseret arbejde udvikler og skræddersyer vi jeres næste sommerfest, så det passer til jeres behov, ønsker og budget.

Skal vi planlægge din næste sommerfest?

Hvis du går med tankerne om at arrangere den fedeste sommerfest i København, så kan du altid ringe til os og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige arrangører. Vi vil hjertens gerne planlægge og koordinere din næste sommerfest for jer, og vi har ry for at levere de fedeste fester, som I sent vil glemme.

Kontakt os og lad os sammen find frem til den helt rigtige løsning

Du kan ringe til os pr. telefon 52 30 30 60 eller sende en mail til info@venuecph.dk, hvor du kan tage en uforpligtende snak med en af vores super dygtige eventarrangører, der kan gøre dine fest-drømme til virkelighed.

Sommerfest

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram