Reception

Socialisering, lancering, fejring!

Hold reception ude af huset

Styrk sammenholdet på arbejdspladsen, med en socialiserende reception.
En reception er det åbne og uhøjtidelige arrangement, hvor der skabes sammenhold på tværs af afdelinger.
Her har gæsterne mulighed for at tale med alle og stifte bekendtskab udover deres kontormakkere.
Vi har højborde, service og alt der hører til så du kan afholde dit unikke arrangement.

Står jeres virksomhed overfor at skulle planlægge en reception? Du kan spare din dyrebare tid og lade professionelle eventarrangører planlægge den perfekte reception, som dine venner, familie, kolleger og samarbejdspartnere sent vil glemme. Du skal blot læne dig tilbage, for vi sørger for at planlægge det hele – lige fra maden til receptionen, musikken og oppyntning til at anstille højborde og dække flot op med servicen.

Vi leverer med andre ord totalløsningen til din næste reception, hvor I sikrer jer en professionel afvikling af jeres arrangement

Skal vi planlægge din reception?

Hvis du går med tankerne om at afholde en reception, så kan du altid ringe til os og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige arrangører om, hvad mulighederne er. Vi vil hjertens gerne planlægge og koordinere din næste reception for jer, så du blot kan læne dig tilbage og nyde receptionen uden at skulle røre en finger. Vi sikrer jer en professionel afvikling af jeres reception, så I fremstår professionelle over for jeres samarbejdspartnere. 

Kontakt os på:

Mail: info@venuecph.dk

Telefon: 52 30 30 60

Mad til reception

Det er ikke altid nemt at være den perfekte vært, fordi der er mange ting, man skal tænke på. Du skal dog heller ikke tænke på maden og cateringen til receptionen, når vi arrangerer din fest. Vores kokke kan tilrettelægge en velsmagende menu, så den passer til jeres arrangement. En reception er det åbne og uhøjtidelige arrangement, hvor der skabes sammenhold på tværs af afdelinger, der kan styrke hele sammenholdet på arbejdspladsen.

Til en reception, hvor man socialiserer og fejrer, er det lækkert, hvis man kan få lidt lækkert mad og drikke, som man kan hygge sig med. Måske har du allerede en plan om, hvilken mad du ønsker at servere til din reception, og hvis du ikke har, så har vi en masse gode idéer til den perfekte mad til receptioner. Vi har højborde, service og alt der hører til, så du kan afholde dit unikke arrangement, så det skal du ikke tænke på.

Den perfekte lokation til din reception

De perfekte rammer for din reception spiller en vigtig rolle, og dem skaber vi her hos Venue Cph. Vi råder både over en masse fantastiske venues flere forskellige steder i København, som du kan vælge mellem, men vi arrangerer også gerne receptionen i jeres egne lokaler. Den perfekte reception starter med den rette lokation, og i et tæt samarbejde finder vi den ideelle lokation til jer. Mulighederne er mange, du skal blot vælge, om receptionen skal det være med udsigt over vandet, grønt så langt øjet rækker, på Godset med slotshaven, det modernistiske rå look eller det klassiske lokale eller noget helt andet? Valget er dit, og vi sørger for rammerne passer til jer og jeres budget.

Skræddersyet reception efter dine ønsker og budget

Hos Venue Cph gør vi os meget umage, når vi planlægger dit event, og vi går højt op i kreativitet og nytænkning, når vi planlægger dit event. Du kan vide dig sikker på, at vi gennem professionelt og velorganiseret arbejde udvikler og skræddersyr jeres kommende reception, jubilæum eller launching, så det passer præcis til jeres behov, ønsker og budget. Vi arrangerer dit næste event uanset størrelsen, så du kan koncentrere dig om andre opgaver. Vil gerne forkæle dine gæster med et fantastisk arrangement, som de kan gå hjem fra med et smil på læben.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram