FIRMAFEST VED VANDET

Firmafest

Skal vi sørger for at jeres firmafest bliver uforglemmelig?

Firmafest i København

Vi er din sikkerhed for dit næste arrangement bliver succesfuldt, og en super oplevelse for alle der deltager.

Firmafester er en fremragende måde, hvorpå man kan inspirere og sige tak til sit firmas største investering – nemlig de mennesker firmaet består af. Samtidigt er firmafester noget som de fleste ikke har overskud til at stable på benene, og det kan være svært at skabe rammerne for en fantastisk og uovertruffen fest. 

Hvis jeres firma er lidt presset med hensyn til ide, minutiøs planlægning eller tid, så står vi til rådighed med vores erfaring og ekspertise. Skal jeres firma arrangere en firmafest i København, så sørger vi hurtigt for at få hver eneste detalje toptunet til festligt samvær. 

Det mest fantastiske sker, når festen opnår lige netop den glød og glæde, så hele holdet er feststemt og motiveret til at skabe en mindeværdig aften sammen. 

Firmafest

Når jeres firmafest i København skal være helt perfekt

Hos Venue Cph ved vi lige præcis, hvordan I får krydset alle punkter af, så firmafesten bliver til den femstjernede begivenhed alle medarbejdere fortjener og ser frem til. Vi råder over flere venues til fantastiske firmafester i København og kan give jer den fulde servicepakke. Alt er simpelthen klappet og klart til, at alle kan løsne skjorten og få en mindeværdig aften. 

Som en af de største arrangører af firmafester i København, så er vi jeres effektive holdspiller, der sparer jer for en masse tidsspilde og stress. Med os i baglommen, kan jeres firma holde en mindeværdig fest, uden at løfte en finger. Og endnu vigtigere, uden at miste fokus fra alle de opgaver, der allerede ligger på skrivebordet. 

 

Fest i eget hus - det klarer vi med et brag

Hvis I har lokalerne, så klarer vi strabadserne.

Vi kan sagtens arrangere hele festen i firmaets egne lokaler. Så længe der er plads nok, så skaber vi atmosfæren til en hyggelig og sjov aften. Der er mange plusser ved at holde festen hjemme i firmaet regi. De fleste har styr på transporten dertil og det er nemt for alle at finde vej. 

Vi skal nok klare alt det andet, inklusive middagsretter og drikkevarer ud over det sædvanlige. En firmafest i København kan være utroligt hyggelig og dejlig, og ret så fantastisk, bare man har de rigtige rammer omkring sig. Det er kun jeres ønsker, der sætter grænser. 

Fest på unikke venues - vi har lokationerne med wauw faktor

Ofte kan man mærke, at folk trænger til at komme helt væk fra firmaets fire vægge og være sammen et helt andet sted. Vi har utroligt smukke venues, hvor lokationen er i top. I kan vælge venues med smuk havudsigt eller græs og haveanlæg, eller med store banket lokaler og meget mere. 

Der er ingen ende på mulighederne med hensyn til de spændende og mangfoldige venues vi har, der kan give alle en wauv fornemmelse. Lokationen for jeres firmafest i København kan stadig være nem og tilkommelig for alle, og rammerne vi skaber, gør kun, at det hele bliver en smule mere fortryllende. 

Julefrokost i eget hus

Sommerfest - der er intet som en frigørende fest under solen

Der er intet som en sommerfest syd for solen og vesten for en varm grill, der dufter af herligheder. At være ude i det gode vejr, hvor man stadig kan søge lidt skygge og siddekomfort, hvis man har brug for det – så bliver det ikke bedre. 

Der findes næsten ikke en mere fri og fornøjelig måde, at være sammen på. Nogle kolde øl eller drinks, solskin og grill, sætter altid humøret i top og frigør de gode endorfiner og lattermusklerne. Vi ved lige netop, hvordan jeres firma sommerfest bliver helt fantastisk.

Temafest - det er kun fantasien, der sætter grænser

Maskeradebal, salsaaften eller oktoberfest?

Hvad end det er maskeradebal, oktoberfest, spicy salsa aften eller Halloween fest, så kan I skabe et festudvalg i firmaet, der kan slippe deres kreative kræfter løs. Hvis I har nogle ideer til firmaets tema, så skal vi nok klare planlægning, menu og dekorering, musik, lys og alt andet.

Vores kokke sammensætter en helt speciel og lækker menu, der passer lige til jeres specifikke temafest. Vi er klar på at skabe rammerne for en storslået og farverig fest. Vi sørger for det hele, fra start til slut.

Hos Venue Cph tryller vi jeres firmafest ide om til virkelighed

Mulighederne er nærmest endeløse for hvilke festlige herligheder vi kan stable på benene for jeres firmafest i København. Vi har mange års erfaring i noget nær det hele og mere til. 

Vi har et dedikeret og innovativt hold af fest arrangører og managers, som er specialister i at skabe rammerne og atmosfæren til festlige lejligheder helt fra A til Z. Vi fjerner presset fra jer og designer den perfekte festlige lejlighed for jeres firma. 

Snak med en af vores specialister på 52 30 30 60 eller mail info@venuecph.dk, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe jeres firma med at designe og leverer en fest I ikke glemmer.

Reception - festen, der er prikken over i'et for firma fornyelse

Socialisering, lancering, fejring!

En firmareception er en fremragende måde at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Her kan der skabes sammenhold på tværs af afdelinger, da det ofte føles åbent og uhøjtideligt at samles til en reception. Det er en fantastisk mulighed for, at man stopper op i en travl hverdag, og får snakket på tværs af typiske bekendtskaber og kontorstole. 

En reception kan være til stor gavn for virksomheden både i form af bedre samarbejde, nytænkning og sammenhold. Vi har det hele for at det bliver fantastisk – hvad end det er højborde eller service eller anretninger til receptionen. Vi kan skabe det helt unikke arrangement, som jeres firma ønsker sig. 

Skal vi stå for jeres firmafest?

Du kan kontakte os enten via kontaktformularen eller dirkete på nedenstående mail. 

Mail: Info@venuecph.dk

Telefon: 52303060

Kontaktformular

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram