Catering

Ude godt, hjemme bedst

Lad os står for maden til festen

Kom ud af køkkenet og lad os klare maden.

Det er ikke nemt at være den perfekte vært. Men med vores velsmagende mad giver det i hvert fald en ting mindre at tænke på.

Står du overfor at skulle holde et stort event, temafest, reception, julefrokost eller en anden stor begivenhed, og er du i tvivl om, hvad du skal stille op i forhold til, hvad du vil servere for dine gæster? Så er hjælpen nær her hos Venue Cph, hvor vi leverer lækker catering i København til dit event. Lad os klare maden, så du kan fokusere på at være en god vært for dine gæster. 

Når du vælger os som din professionelle cateringleverandør, skræddersyer du i samarbejde med vores dygtige kokke en velsmagende catering-menu lige efter dine ønsker, behov og dit budget. 

Catering til din fest

Professionel catering leverandør i København

Når du vælger Venue Cph som din professionelle eventplanlægger, så er I sikret en professionel afvikling af jeres fest. Og det samme gælder, hvis I vælger vores catering tilbud, hvor vores kokke tilrettelægger en menu, der passer perfekt til jeres arrangement.

Det vigtigste for os er, at du og dine gæster kan tænke tilbage på en uforglemmelig fest, hvor alt gik op i en højere enhed, og hvor gæsterne gik fra bordet efter middagen og var mætte og tilfredse med den lækre catering, I fik serveret. Vi tilbyder velsmagende catering i København, der er skræddersyet efter alle dine ønsker.

Ønsker du at få leveret maden til din fest? 
Vi er kun et opkald væk

Du kan kontakte os på:

Telefon: 52 30 30 60

Mail: info@cphvenue.dk

Få leveret catering til din fest


En god fest er ikke fuldendt uden god mad og drikke. Lad os sørge for det hele, for vi leverer lækker catering i København. Vores dygtige kokke kan tilrettelægge en menu lige efter din smag. Menuen kunne eksempelvis blive anrettet i streetfood-boder eller som en buffet, der kunne indeholde:

  • Rotisseri kyllingestykker med coleslaw
  • 1/4 schnitzel med brasede kartofler
  • Kyllingespyd med teriyaki
  • Røget oktober skinke sandwich smurt med masser af sennep i den klassiske briochebolle
  • Bratwurst med karryketchup, sauerkraut og brød

Det kunne også være, at du ønsker, at cateringen til din begivenhed skal stå på helstegt pattegris, grill buffet, boeuf onglet eller jordbær trifli til dessert?

Mulighederne er mange, og uanset hvilke ønsker du har, så sørger vi for at levere catering til din fest, der er skræddersyet præcist efter dine ønsker, behov og budget. God mad og drikke følges naturligvis ad hånd i hånd, og derfor kan den velsmagende catering skylles ned med lækre fadøl, gode drinks og vin – du bestemmer selv!

Skal vi stå for maden? 

Hvis du går med tankerne om at få professionelle kokke til at levere cateringen til din fest, så kan du altid ringe til os og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige arrangører om, hvad mulighederne er. Uanset størrelsen på dit arrangement, kan vi her hos Venue Cph levere en velsmagende catering, der tager din fest til næste niveau.

Når vi leverer din catering i København, kan du koncentrere dig fuldt ud om at have det sjovt og være en god vært frem for at stresse over madlavning og levering. Du skal kort sagt ikke røre en finger. Vi planlægger, arrangerer, opstiller og leverer nemlig det hele, og vi vil gerne forkæle dine gæster med en fantastiske velsmagende catering, som de kan tænke tilbage på med et smil på læben.

Kontakt os 

Jens Jessens vej 16 
2000 Frederiksberg
Cookies- og Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag til torsdag  kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00- 15.00 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram